curriculum vitae

Al 30 jaar begeleid ik mensen vanuit de Zijnsvisie. Naast individuele en echtparen begeleiding geef ik integratiedagen en retraites. Ik was jarenlang supervisor en leerbegeleider aan de School voor Zijnsoriƫntatie. Ook heb ik in mijn eigen praktijk bijna 20 jaar jaartrainingen gegeven: voor starters, coaches en therapeuten, naast inspiratie- meditatiedagen. Ook bewustzijnstrainingen van de Zijnsvisie in organisaties heeft bijgedragen aan meer bezieling in het werk.

De retraites van een week in Preau in Frankrijk waren jarenlang een bron van inspiratie voor velen. Bijzonder rijk om de Zijnsvisie, waarvan Hans Knibbe de grondlegger en inspirator is, te mogen door geven! Een dankbare uitdaging.

De Zijnsvisie heeft mijn leven diepgaand beĆÆnvloed. Door de schoonheid en de diepte van de visie ben ik de inspiratie en liefde voor het leven echt gaan voelen. Hoe het is om vanuit natuurlijke wijsheid te Zijn! Elk mens steeds weer zien in zijn of haar ware aard is voor mij een blijvende bron van inspiratie.

De combinatie van persoonlijke begeleiding en spiritualiteit is een prachtige combinatie om mensen in hun moeilijkheden te begeleiden en de inspiratie door te kunnen geven.

Liesbeth Wolfkamp
BewustZijn & coaching

Liesbeth Wolfkamp

BewustZijn & coaching
liesbethwolfkamp@gmail.com
Telefoon: 035-5822331