Integratiegroep

Zijn als levenskunst

Deze groep is bedoeld voor mensen die al met de Zijnsoriëntatie bekend zijn, maar deze beter willen integreren in hun dagelijks leven en de Zijnsvisie als levenskunst meer eigen willen maken.

In de groep word je op een persoonlijke wijze begeleid om jezelf diepgaand te leren kennen en je wordt uitgenodigd om vanuit een ruim en liefdevol perspectief naar je patronen en aannames te kijken.
Mede via meditatie in beweging, zitmeditatie en visualisatie stem je bewust af op je natuurlijke aard en wijsheid, zodat je weer gaat ervaren hoe het is om de inherente vrijheid en inspiratie meer te gaan leven. Je leert vanuit een vrije houding passend nieuw gedrag te ontwikkelen.

De groepsleden worden uitgenodigd om een eigen situatie in te brengen en krijgen hierop begeleiding. Aan de hand van deze situatie zal ik ook steeds kort de relevante theorie uitleggen en kunnen verhelderingsvragen gesteld worden.

Seizoen 2024/2025 data: data worden nader bekend gemaakt

Plaats: Hearthouse Huizerweg 54 Bussum
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur
Kosten: € 950
Begeleiding: Liesbeth Wolfkamp
Opgave en meer informatie: liesbethwolfkamp@gmail.com
Telefoon: 035-5822331

 

Meditatie en inspiratie

Rusten in je natuurlijke aard

In meditatie stem je af op je natuurlijke aard. Je traint je vermogen om bewust met je aandacht in Nu te zijn. Wanneer je uit de afleiding bent en niet voluit meegaat met de stroom van gedachten komt er ruimte om te rusten in onze altijd al aanwezige heldere, open en natuurlijke aard.
We beoefenen verschillende vormen, zoals meditatie in beweging, zitmeditatie, lezen van inspirerende teksten, visualisatie en dans.

Data 2024/2025: data worden nader bekend gemaakt

Begeleiding: Liesbeth Wolfkamp

Liesbeth Wolfkamp

BewustZijn & coaching
liesbethwolfkamp@gmail.com
Telefoon: 035-5822331