Integratiegroep

Zijnsoriëntatie als levenskunst

Deze groep is bedoeld voor mensen die al met de Zijnsoriëntatie bekend zijn, maar deze beter willen integreren in hun dagelijks leven en de Zijnsvisie als levenskunst meer eigen willen maken.

In de groep word je op een persoonlijke wijze begeleid om jezelf diepgaand te leren kennen en je wordt uitgenodigd om vanuit een ruim en liefdevol perspectief naar je patronen en aannames te kijken.
Mede via meditatie in beweging, zitmeditatie en visualisatie stem je bewust af op je natuurlijke aard en wijsheid, zodat je weer gaat ervaren hoe het is om de inherente vrijheid en inspiratie meer te gaan leven. Je leert vanuit een vrije houding passend nieuw gedrag te ontwikkelen.

De groepsleden worden uitgenodigd om een eigen situatie in te brengen en krijgen hierop begeleiding. Aan de hand van deze situatie zal ik ook steeds kort de relevante theorie uitleggen en kunnen verhelderingsvragen gesteld worden.

Seizoen 2021/2022 data:

2021 > 15 oktober | 5 november | 10 december
2022 > 28 januari | 18 maart | 29 april | 27 mei | 24 juni 

Plaats: Hearthouse Huizerweg 54 Bussum
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur
Kosten: € 910
Begeleiding: Liesbeth Wolfkamp
Opgave en meer informatie: liesbethwolfkamp@gmail.com
Telefoon: 035-5822331

 

Meditatie en inspiratie

Rusten in je natuurlijke aard

In meditatie stem je af op je natuurlijke aard. Je traint je vermogen om bewust met je aandacht in Nu te zijn. Wanneer je uit de afleiding bent en niet voluit meegaat met de stroom van gedachten komt er ruimte om te rusten in onze altijd al aanwezige heldere, open en natuurlijke aard.
We beoefenen verschillende vormen, zoals meditatie in beweging, zitmeditatie, lezen van inspirerende teksten, visualisatie en dans.

Data 2021 & 2022: data volgen zsm 

Plaats: Hearthouse | Huizerweg 54 | Bussum
Tijd: 9.30 tot 12.30 uur
Kosten: € 400
Begeleiding: Emmy Klein
Opgave en meer informatie: ecmklein@gmail.com
Telefoon: 06-23222342

Retraite

Natuurlijk Zijn

Deze driedaagse retraite is bedoeld voor deelnemers die bekend zijn met de Zijnsvisie. Zij vindt plaats op een prachtige stille plek middenin de natuur in Winterswijk.
Een paar studenten, die eerdere retraites in Frankrijk meemaakten, hebben de plek gevonden en namen het initiatief voor deze driedaagse. Hier valt Zijn echt te vieren!!

De retraite geeft je de gelegenheid om moeiteloos te rusten in de oneindige ruimte van je geest. Leren vertrouwen dat jouw aard altijd al zo open en helder is. Door innerlijk roerloos te verblijven bij hoe het nu is, ontstaat deze ruimte en helderheid.
Je ontdekt hoe het is om contactvol te zijn met de bron van je natuurlijke rijkdom, met inherente vrijheid en liefde. Echt thuiskomen in je vrije aard en in de levendigheid van je Spirit.
Naast teachings, meditatie en stilte is er ook aandacht voor meditatieve beweging en visualisatie. En natuurlijk zal ook dans niet ontbreken.

Data: nog nader in te vullen

Plaats: Het hof van Kairos; Vosseveldseweg 17, 7107 AD Kotten
website: www.hofvankairos.nl
Kosten: verblijfskosten vol pension € 260 | trainingskosten € 200
Begeleiding: Liesbeth Wolfkamp
Indien de groep groter is dan 12 deelnemers zal Emmy Klein als vanouds weer assisteren.
Opgave en meer informatie: liesbethwolfkamp@gmail.com
Telefoon: 035-5822331

Liesbeth Wolfkamp

Leraar Zijnsoriëntatie
liesbethwolfkamp@gmail.com
Telefoon: 035-5822331